Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Posticipi di Serie A

Πέντε προτασούλες για σήμερα και αύριο
1. Θα πάω κόντρα το Ανζέ - Μονακό, διότι η Ανζέ τα 6 τελευταία ματς δεν έχει νίκη και η Μονακό είναι σε μία στοιχειώδη φόρμα.. Με νίκη η Μονακό θα ξεκολλήσει επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στις οποίες βρίσκεται από την αρχή της Σεζόν και πιστεύω ότι θα σπάσει το παιχνίδι.
Ανζέ - Μονακό 2/,300
2. Η Κατάνια είναι σε εξαιρετική φόρμα και πολύ σταθερή ομάδα από την αρχή της σεζόν. Θα την φιλοξενήσει η Τσεζένα η οποία είναι βυθισμένη στην serie A και δεν βλέπω αντανακλαστικά, δεν την βλέπω να έχει δύναμη να αντρέψει τα πράγματα. Η Κατάνια έχει και το κίνητρο της Ευρώπης
Τσεζένα - Κατάνια 2/2,55
3. Η Πάρμα έπαιζε καλά κόντρα στην ομάδα μου τη Νάπολι, θα μπορούσε να κερδίσει και έχασε στο 85 από γκολ οφσάιντ του Λαβέτσι. Η Φιορεντίνα πάει στο Ένιο Ταρντίνι χωρίς το αστέρι της τον Γιόβετιτς και εκτός έδρας έχει ήττες πλην μίας 1 νίκης και τεσσάρων ισοπαλιών.
Πάρμα - Φιορεντίνα 1/2,10
4. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ιστορική ευκαιρία να πάρει την πρόκριση κόντρα στην ασταθή φέτος Λυών η οποία κατά την άποψη μου δεν αποτελεί φόβητρο για τους κύπριους. Η ομάδα της Κύπρου απέδειξε φέτος πόσο καλή είναι απέναντι σε μεγαθήρια. Δεν ξέρω αν θα τους παρουσιαστεί ξανά τέτοια ευκαιρία και η Λυών θα αντιμετωπίσει πολύ καυτή ατμόσφαιρα.
ΑΠΟΕΛ - Λυών 1/2,75
5. Η Γιουβέντους προέρχεται από μία γκέλα με την Κίεβο την οποία θέλει να καλύψει αλλά πάει στη Μπολόνια χωρίς το βασικό κεντρικό δίδυμο Μπαρτσάλι - Κιελίνι. Η Μπολόνια δεν έχει απουσίες και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει αρκετά καλά αποτελέσματα και πιστέυω ότι οι μπιανκονέρι θα χουν πολύ δύσκολο απόγευμα και το 1,65 μου φαίνεται πολύ λίγο. Θα πάω στην ισοπαλία
Μπολόνια - Γιουβέντους Χ/3,30

ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου