Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Νησιωτικό ΚΑΡΕ του ΔΙΠΛΟΥ με ΑΣΟ κίκερ

Καλησπέρα σας!
Χθες δεν πέρασε η πρότασή μας, αφού η Κρόουλι κράτησε την ισοπαλία απέναντι στους "Γαριδάδες" από το Σάουθεντ, που έπαιζαν από το 60' με δέκα παίχτες...
Πάμε στα γρήγορα με τις σημερινές μας προτάσεις από τις μικρές κατηγορίες του Νησιού:
ΤΡΑΝΜΙΡ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ 2 (2,30 ΟΠΑΠ) [Α' ΑΓΓΛΙΑΣ]. Αν και οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή μετά την τελευταία καταστροφική περίοδο (0-3-3) -και αυτό συνήθως λειτουργεί ευεργετικά, οι φιλοξενούμενες "Κίσσες" είναι σε εκπληκτική φόρμα (5-0-1), αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, και αναμένουμε να φέρουν, εύκολα ή δύσκολα, το καλοπληρωμένο διπλό...
ΜΟΡΚΑΜ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ 2 (2,15 ΟΠΑΠ) [Β' ΑΓΓΛΙΑΣ]. Και οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω στην ίδια φόρμα. Όμως, οι φιλοξενούμενοι "Κοκκινολαίμηδες", έχοντας το κίνητρο της εδραίωσης στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας που δίνει απευθείας άνοδο και με πολύ καλή παρουσία εκτός έδρας (9-3-4), μπορούν να πάρουν τη νίκη από τις μέτριες, εντός έδρας (5-4-8), "Γαρίδες" του βορειοδυτικού Λάνκασιρ.
ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 2 (2,60 ΟΠΑΠ) [ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ ΑΓΓΛΙΑΣ]. Οι γηπεδούχοι "U's" έχουν πολλές απουσίες βασικών, άσχημη φόρμα (2-0-4), ενώ τα φιλοξενούμενα "Ελάφια" είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό (4-1-1) και μπορούν να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην 5η θέση της βαθμολογίας και στα play off ανόδου. Ευχαριστούμε τον Οργανισμό για τον...ανεξήγητο φαβοριτισμό των γηπεδούχων και πάμε γρήγορα στο πολύ ωραίο αυτό διπλό - value bet!
ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ 2 (2,15 ΟΠΑΠ) [Β' ΣΚΩΤΙΑΣ]. Στα πεδινά της Σκωτίας αναμετρώνται οι "Πειρατούληδες" με τους γείτονές τους "Πολεμιστές". Οι γηπεδούχοι είναι σε τραγικότατη κατάσταση, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, αν και σε κακή φόρμα (2-0-4), μπορούν να νικήσουν, έστω και δύσκολα, και να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.
ΕΛΓΚΙΝ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ 1 (2,00 ΟΠΑΠ) [Γ' ΣΚΩΤΙΑΣ].  Η γηπεδούχος είναι σε εξαιρετική φόρμα (4-2-0) και με την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος (μαζί με την Αλόα), ενώ οι "Χρυσόμαυροι" του Αννάν είναι σε μέτρια φόρμα (1-3-2) και έχουν πολλές ελλείψεις βασικών σήμερα. Χρυσή ευκαιρία, λοιπόν, των "Ασπρόμαυρων" του Έλγκιν να νικήσουν και να διατηρηθούν στην τριάδα των play off ανόδου, πιάνοντας στην τρίτη θέση τη Στανράερ.

Καλές επιλογές και καλή τύχη!
Εδώ Αθήνα. Μάγος Βαγγέλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου