Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στατιστική είναι.....Θα περάσει....

  Καλή ήταν η πρώτη "ψαριά" για τη καινούρια σεζόν, 4 στα 5 σημεία, αλλά θα ήταν καλύτερη αν δεν έσπαγε στο 89 ο άσσος της Μπρέιντρι. Δεν θα ασχοληθώ σε καμία περίπτωση με το κουπόνι μεσοβδόμαδα, μιας και δεν έχει τίποτα να προσφέρει παρά μόνο χασούρα.Κατά κύριο λόγο θα ασχοληθώ με Αγγλία φέτος και με κάνα δύο άλλα πρωταθλήματα που με ενδιαφέρουν, οπότε θα πω λίγα λόγια μερικά στατιστικά και κάποιες σκέψεις για το κουπόνι του Π.Σ.Κ που πέρασε.
  •  Ας αρχίσω με ένα παράδοξο που συνέβη στο εν λόγω κουπόνι.
Σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας εκτός από την Premier δεν ήρθε ούτε μία ισοπαλία και αναρωτιέμαι, αν στην επόμενη αγωνιστική αξίζει να παίξω σε τριάδες, δέκα αγώνες Χ ανεξαρτήτως τις έδρες, ομάδες, φόρμες κ.λ.π.
  •  Άλλο ένα περίεργο στατιστικό είναι η απόδοση του 1,85 που είχε δώσει ο ΟΠΑΠ στους γηπεδούχους. Συνολικά το 1,85 στον άσσο, εμφανίστηκε στο κουπόνι 14ρις φορές και επαληθεύτηκε ΜΟΝΟ τις 4. Άλλες 4 φορές ήρθε Χ και 6 διπλά τα οποία πλήρωναν κατά μέσο όρο 3,30. Αξίζει άραγε, να παίξει κανείς 10αγώνες διπλό, ανεξαρτήτως τις έδρες, ομάδες, φόρμες όπως πριν, σε 3άδες όλους τους αγώνες των οποίων ο άσσος είναι 1,85?? 
 Όλα θα δείξουν το επόμενο Σαββατοκύριακο που έρχεται. Απλά στατιστικά σημεία είναι, στα οποία δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλο εκτός από τα λεφτάκια μας...¨)))

Καλή τύχη σε όσους το επιχειρήσουν, όσο για κανονικό παίξιμο, υπομονή μέχρι την Παρασκευή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου