Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ταξίδι στην Ιρλανδία

Καλησπέρα σας!
Όλο το Μάντσεστερ έκλαψε χθες...Έτσι όπως έπαιξαν και οι δύο ομάδες του...δικαίως...Δεν ήρθε το διπλό, που προτείναμε, από τους...ακίνδυνους "Διαβόλους" στο Μπιλμπάο (μεγάλο φαβορί, για μένα, πλέον να σηκώσει το Europa League) και πιάσαμε το άνετο διπλό των "Ροχιμπλάνκος" στην Τουρκία. Ένα στα δύο λοιπόν. Ας είναι!
Υ.Γ. Όταν οι ελληνικές ομάδες αποκτήσουν ευρωπαϊκή νοοτροπία και αφήσουν στην άκρη το "καλύτερα πρώτοι στο χωριό", ενημερώστε με παρακαλώ...

Πάμε στα σημερινά, εγκαινιάζοντας την ενασχόλησή μας με το σκληροτράχηλο πρωτάθλημα Ιρλανδίας (συμμετέχουν 12 ομάδες που αντιμετωπίζουν η μία την άλλη 3 φορές), όπου παίζεται σήμερα η τρίτη αγωνιστική. Έχουμε δύο προτάσεις, για χαλαρό ποντάρισμα:
ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ - ΝΤΑΝΤΑΛΚ 1 (2,00 ΟΠΑΠ). Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι της επαρχίας Louth στα ανατολικά του νησιού. Η παράδοση μας λέει ότι δυσκολότατα κερδίζουν οι γηπεδούχοι τους φιλοξενούμενους (μια νίκη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια μεταξύ τους για το πρωτάθλημα), αλλά θα βασιστούμε στην καλή αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων "Τούρκων" και στα προβλήματα των "Κρινόλευκων", για να προτείνουμε το σημείο του άσου.
ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ - ΝΤΕΡΙ 2 (2,10 ΟΠΑΠ). Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (1ν.1ισοπ./2 ν. αντίστοιχα). Το παιχνίδι θα βασιστεί στις γερές άμυνες  των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι από το Βορρά, όμως, είναι καλύτερη ομάδα, έχοντας χάσει μια φορά στα τελευταία 24 παιχνίδια πρωταθλήματος και τους δίνουμε ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στον ενθουσιασμό των νεοφώτιστων... Το διπλό στο 2,10 είναι καλή ευκαιρία, για τα δεδομένα του Οργανισμού...

Καλές επιλογές και καλή τύχη!
Εδώ Αθήνα. Μάγος Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου