Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Κορσική με 3,50

Τα ημίχρονα στο Γιουρόπα δεν έκατσαν, αλλά είχαμε την επιτυχία του ξερού Χ για το Αννόβερο και της νίκης της Άλκμααρ. Σπάνια παίζω ημίχρονα, γιατί έχει πάρα πολύ ρίσκο, αλλά δεν με ικανοποιούσαν οι απόδοσεις γι' αυτό και ρίσκαρα, αλλά μάλλον δεν θα το ξανακάνω. Σήμερα δοκιμάζεται η Μαρσέιγ στη Κορσική, ενώ η σημερινή Β' Γαλλίας μου φαίνεται πολύ δύσκολη, αλλά κάτι θα προτείνω.

Για σήμερα δύο προτάσεις από Α' και Β' Γαλλίας:
1. Η Αζαξιό στην έδρα της είναι δυνατή και όσες φορές την έχω ποντάρει με έχει ανταμείψει. Η Μαρσέιγ προέρχεται από την ήττα στην Εβιάν με 2-0, και έχει ενόψει πολύ σημαντικό ματς για το Τσαμπιονς λιγκ, που συνεπάγεται αφενός ότι ο προπονητής της Μαρσέιγ θα κάνει ένα rotation και αφετέρου οι παίχτες θα έχουν το μυαλό τους στο ευρωπαικό ματς. Η Αζαξιό από την άλλη θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πάω στη νίκη της Αζαξιό έχοντας μία μικρή επιφύλαξη για την ισοπαλία, διότι η Μαρσέιγ είναι Μαρσέιγ.
ΑΖΑΞΙΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ: 1(X)/3,50
2. Το άλλο ματς που θα ποντάρω είναι το Ιστρ - Ναντ. Δύο σταθερές και δυνατές ομάδες, αμφότερες κυνηγάνε την άνοδο, αν και η Ναντ είναι πιο μπροστά. Η Ιστρ το τελευταίο καιρό χάνει δύσκολα, οπότε θα πάω στην ισοπαλία.
ΙΣΤΡ - ΝΑΝΤ: X/2,90

Αυτά για σήμερα
ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου