Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Oh Carol!!

Καλησπέρα και από μένα!
Μπράβο στα..."παληκάρια" για την παγωμένη εποποιία κλπ.... :)
Πάμε στα γρήγορα με κάποιες προτάσεις για σήμερα, σε ένα περίεργο κουπόνι...
107. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ OVER (1,55 ΟΠΑΠ). Την προηγούμενη χρονιά, οι φιλοξενούμενοι αποτελούσαν εγγύηση κάθε αγωνιστική για το overακι..Φέτος το φέρνουν πιο δύσκολα, αλλά σήμερα και με τους Ουαλούς που έχουν 9 over στην έδρα τους, πιστεύουμε ότι θα έρθει το over...
118. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΤΡΑΝΜΙΡ 1 (1,65 ΟΠΑΠ). Αν δεν περάσει αυτός ο άσος..τι να πω.. Όχι πως οι γηπεδούχοι είναι κανά μεγαθήριο, αλλά οι φιλοξενούμενοι φέτος είναι μια ωραία παμπ στα βορειοδυτικά του Νησιού...
134. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ 1 (1,50 ΟΠΑΠ). Αν θέλουν να μην διακρίνονται μόνο στην...κωπηλασία οι γηπεδούχοι και να διεκδικήσουν άνοδο, καλό θα ήταν να κερδίσουν το ψοφίμι..Προφανώς η απόδοση του .."μεγάλου" οργανισμού δεν είναι της προκοπής, γι΄αυτό καλό είναι να παιχθεί online..
Και μια άποψη για τους αγώνες των 16 του Champions League. Προτείνουμε και στις δύο αναμετρήσεις ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και ΛΥΩΝ-ΑΠΟΕΛ είτε G/G είτε over, με πιθανότερο στο πρώτο το over και στο δεύτερο το G/G.
Αυτά και από εμένα...
Καλές επιλογές και καλή τύχη!!!
Εδώ Αθήνα...Μάγος Βαγγέλης


2 σχόλια:

  1. Θα θέλαμε να προτείνετε και κάτι με περισσότερο ρίσκο και όχι μόνο 1,50 απόδοση....Ευχαριστώ

    Βαγγέλης North

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη από το Βορρά,
      προσπαθούμε αρχικά να κάνουμε μια μαγιά με τα κέρδη από τα "σιγουράκια". Τις επόμενες φορές, που θα έχουμε κεφάλαιο να ρισκάρουμε, θα προτείνουμε και σημεία με περισσότερο ρίσκο.
      Να είστε καλά!
      Βαγγέλης South

      Διαγραφή